Verden i forandring

Forandringsprocesser er blevet et nødvendigt grundvilkår, og uden stærke relationer i samarbejde, kan vi ikke skabe de nødvendige forandringer. Relationsledelse og relationskompetence er fremtidens stærkeste kompetence.

Desværre mister vi os selv i tempoet og detaljerne, både i vores privatliv, såvel i vores arbejdsliv.

Når vi mister vi os selv, mister vi også hinanden, og desværre med store konsekvenser, både arbejdsrelateret, i vores privatliv og for vores sundhed og trivsel.

Hvis vi ikke har nogen gode relationer at arbejde sammen med-, at stå sammen med, i vores arbejde, så ryger mening og motivationen og de gode forandringer udebliver.

Konsekvenserne på arbejdsmarkedet bliver, at når vi mister gejsten, meningen, mister vi også effektiviteten og derved konkurrenceevnen og kvaliteten.

Vi er ikke noget uden relationer, og det er igennem relationer vi styrker os, og i de nære relationer vi healer op og det er i relationerne vi finder mening, mod og sammenhæng.

Vi har brug for at leve og arbejde på en anden måde, hvor vi styrker os selv og styrker hinanden. Tiden, hvor vi kun arbejder for at tjene penge, er ikke længere nok eller tidssvarende.

Vi er nødt til at arbejde for et større formål, for en større helhed, og for vores fælles bedste, som er bundet til en større social- og global ansvarlighed.

Vi kan dog ikke forandre meget, før vi får skabt den nødvendige forandring i os selv, så vi står os selv nær, i stærke relationer, for at blive medskaber af den verden, vi ønsker at leve-, bo og arbejde i.