Pagten

Tag parforholdet på restitutions og nydelses ophold.

Et retreat med indhold, en mindful dannelsesrejse hvor jordforbindelse og højere bevidsthed mødes sammen med de feminine og maskuline værdier.

Vi hylder forskellene, sætter kærligheden i direktørsædet, og brænder broerne til fortiden og gennem nærværende øvelser/opgaver folder vi kærlighedens alkymi ud, finder modet til at leve det liv vi er dømt til, nemlig et liv i frihed.

Love in Spain

På den skønneste plet i Sydspanien, træder vi ud af den gamle scene og skriver nye manuskripter på det ønskelige liv. Den nye scene sættes med bevidsthed, ansvar og livsvisioner.

Sammen med din livspartner guides I til at komme i den nødvendige kontakt både med hinanden, naturen og den skjulte overenskomst, som vi kalder “pagten”.

Vi ved at parforholdet er dobbelt bundet, nemlig med frygt og kærlighedens længsler.

I Spanien slipper vi frygten ved at komme i kontakt med det, som stikker dybere end frygt og gamle knuder.

Vi arbejder ikke med fortidens skærmydsler, men træder ud af det, som de gamle klæder de er, fordi i den rette kontakt og væren eksisterer fortiden ikke, og lige kan vi skabe det fundament, og indgå en pagt der fremtidigt holder os i live i nuet, med eksistenspraksis for øje, sammen med den vision vi indgår med vores partner”.

 

Spanish mind

Det er ikke tilfældigt vi vælger den Andalusiske natur, her kommer vi selv i den rette meditative stemning, allerede i lufthavnen.

Når vi så lander i bjergene, den andalusiske natur, den rå autentiske spanske kultur, så er der højt til himlen, og den rå og upolerede natur, bringer os i det rette forhold til hinanden, livet og meningen, og prioriteringerne falder let i forhold mellem det livsnødvendige og det mulige realiserbare.

Parforholdets kerneopgave

Biologien og evolutions psykologien byder på reproduktion og tilpasning for overlevelse. En virkelighed de fleste moderne mennesker må erkende som en hverdags scene som ofte fyldes med begrænsninger, fremfor muligheder.

Men tager vi det spirituelle, eller det bevidsthedsmæssige formål ind på scenen, så træder de større behov frem, det at blive set, hørt og mødt sammen med et større ønske om at bidrage, være givende og medfølende, samt at arbejde for en mening i et større forhold end overlevelse alene.

Parforholdet som det evige

Parforholdet er det mest udsatte, sårbare og påvirkelige vi har, men det er ikke parforholdet, som er synderen, og ej hellere det som er årsagen for vores trængsler og lidelser.

Parforholdet kommer let til at blive en erindrings container som rummer det, vi har har med os, det vi tillægger det, og vi tillader, der kommer i.

Men parforholdet er ikke det som var, deri kommer alt relationelt med i ligningen, fra mor/far søster/bror og tidligere kæresteforhold.

Fakta af det ufordøjelige, fra tidernes morgen blander sig i erindringer, og farver gerne enhver oplevet oplevelse, men et liv i nuet og i en kærligheds relation, er uden fortidens farver, men sanses og opleves i en større åbning end fortiden evindelige vaskeprogram.

Så at leve livet sammen i nuet, er tættere på evigheden, det sanselige og optageligt end fortidens ulidelige genudsendelser.

Hvad og hvordan

Vi er garvede terapeuter og undervisere, men det er ikke terapi eller parterapi, eller udlevering af dét svære og skamfulde, det er mere eksistens, livsfilosofi og bevidstheds og nærværs praksis, hvor livet åbner sig. Det sker gennem øvelser, selvrefleksion, kontemplation og visionære og lærende dialoger.

Det er mere en hyldest til livet og kærligheden end det at søge i det manglende og de forgæves konflikter.

Der vil være program på hver formiddag, med indsigtsfulde modeller og værktøjer, og der vil arbejdes filosofisk i plenum, der vil være arbejdstid parforholdsmæssigt med reframing, det at sætte nye rammer for det bærende og nærværende forhold.

Der vil være deling af de positive opdagelser og erkendelser. Det vil være god tid til egen refleksion og walk and talk i naturen.

Maden er en del af hjertet, så der vil bruges tid i køkkenet til nydelse og samarbejde, med husets super kok, som bliver medskaber til at løfte rammerne for hvad vi troede vi var i stand til.

Der vil være en formiddag og eftermiddag uden program hvor kursisterne selv vælger dagens indhold.

Der vil være program nogle aftener og ellers socialt samvær efter god mad og vin.

Der vil være refleksion opgaver, og vi skifter mellem dialog i plenum, parvis og individuelt i meditation.

Det er at træde ud af det forgangne og tage livsnydelsen til nye højder.

Program

Som i al forandrings-ledelse må vi have 2 koordinater,
et præsent og en ønskedestination.

Så vores udgangspunkt er, at vi hver i sær som udgangspunkt har forladt “hamsterhjulet” og hverdagen, så rejsen allererede er startet ved at give slip på automatikken derhjemmefra

Dag 1. Kortet over os som mennesker

Vi få sat rammer og bevidsthed på hvad det er som gør at vi mister os selv, og hvad som hindrer os i at leve det gode-, det sande- og det skønne liv, nemlig et liv i frihed med valg og muligheder.

Vi kan ikke fylde noget i et fyldt bære, så dag 2. Er er den mindfulde ende af karret.
Vi åbner op for væren og tilstedeværelsen i nuet og naturen. Vi arbejder på at komme i dyb ro og ind i den indsigtsfulde væren. Vi byder ind med meditations- og mindfulness praksis, på et jordnært og praksisnært plan, så denne praksis kan integreres og tages med hjem.

Vi tager friheden på os og derved også ansvaret. Når vi tager ansvaret på os, slipper vi også andre mennesker fri, til at gøre og være dem de er. Så har vi altid et tydeligt valg, og det er når vi vælger hinanden, hver dag, er det er muligt at kunne vælge de gode, det sande og det skønne.

Vi ser naturligvis også på hvad som hindrer den gode kontakt og de forstyrrende elementer som bringer vores gode valg ud af kurs.

Desuden arbejder vi med Tilgivelsesprocesser, således at vi kan slippe fortiden, og derved tager livslæren til os.

Vi går i dybden med længslerne, drømmene for et virksomt liv, hvilket betyder at vi ser på hvad som giver mening i livet, både arbejdsmæssigt, i kærlighedsrelationer, familie og sociale relationer. Vi tager en visionsrejse hvor vi ser på visioner for et kærlighedsliv, og ser på de glemte missioner for et virksomt liv, og hvad som kan binde det hele sammen.

Program er morgenmad og ved fælles koordinering, så kan vi få en samkørsel i stand, så dagen er fri til at drage ud i landskabet, eller lokal frokost.

Aftenen er afsat til Date Night, hvor vi har omdannet terrassen til parmiddag, hvor menuen bliver serveret individuelt for hvert par.

Senere åbner baren og dansegulvet og aften bliver nydt socialt under den spanske himmel.

Værdierne, drømmene skærpes, forpligtelse og forbundethed.

Parrene skriver deres pagt, det som parforholdet skal rumme, det kan være en blanding af visionerne, leveregler, hvad som giver værdi, måden vi passer på hinanden og forholdet. Det er fundamentet, indholdet og måden vi som partnere rejser på.

Vi slutter af med middag hvor vi hylder livet, kærligheden i bedste stil.

 

Vi tager afsked med hinanden og stedet, og ønsker hinanden god rejse.

Kurset afholdes i Malaga i Spanien, et skønt sted i bjergene med rå natur, og med horisont og en dybde,
som er svært finde i den moderne verden. Finca Mariposa er en typisk andalusisk landejendom, som ligger i et skønt bjergområde, ca. en times kørsel fra Malaga og ca. 600 meter oppe ved bjerget La Maroma. Området har en utrolig ro, og et vidunderligt dyreliv.

 

I 30 år eller mere har vi styrtet afsted, ud fra en ledelses strategi om at vi skal springe fra den ene brændende platform, til den næste, ud fra tesen om at der skal frygt til at få os mennesker til at rubbe neglene.
Derfor skal forandring ske fra bunden af. Derfor giver det mening, at medarbejderne er medskaber af de nødvendige forandringer som organisationerne står over for. Snart skal de kunne fremvise co2 regnskab, de skal kende deres forbrug og deres værdikæde og forsynings kæde, og de skal være en del af en større bærdygtig plan.

Den nødvendige ønskværdige forandring
De 6 niveauer af engagement
De 6 niveauer af indstillinger
Digitalisering

Pris og Praktisk

Prisen er kr. 15.500 pr. person

Opholdet er inklusive forplejning, på nær den ”dag på egen hånd”, som ligger midt i kurset.

Vi arrangerer en formiddagstur til et af de lokale markeder, for dem som ønsker det, ellers er dagen sat af til at tage på tur på egen hånd.

Du skal selv købe og betale for din flybillet og transporten til Fincaen. Vi er meget gerne behjælpelige med dette og vil gerne bistå koordinering af samkørsel for dem, som ønsker at leje bil. Vi har gode erfaringer med Helle Hollis biludlejning https://www.hellehollis.com/dk og er man flere om en bil, så er prisen ca. 500/700 kr. Fly tur/retur er forventeligt til en pris på ca. 1.200-2.000 kr. hos Norwegian

Der vil være mulighed for at tilkøbe massage på stedet.

Vi har 6 lejligheder til vores rådighed og forventer 12-14 deltager.

Hvornår

Nye datoer på vej

Er du nysgerrig, så ring for en uforpligtende snak, til Mads på 26841084