Om os

På ledelses- og udviklingsgangen huserer Inge og Mads.
Undervisere og konsulenter hyres ind i forhold til opgaver og formål.

Mads Vang Christensen

Institutleder, Psykoterapeut,
Seniorkonsulent.
Coach, Forfatter.

Mads har beskæftiget med ledelse i 37 år, og i 25 år som praktiserende psykoterapeut og konsulent i organisationsudviklings-, proces og strategi med fokus på kompetencer, kvalitet og trivsel.

Han er drevet af at få bragt det fulde vækstpotentiale i spil og skabe ansvarlige resultater. Resultater, hvor menneskers trivsel går hånd i hånd med vækst, sammen med et afsæt i at skabe “Mest muligt for mindst muligt resurser”.

Mads sidder i flere bestyrelse og er p.t. på 3. år med i bestyrelsen for Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP). Her er han formand for Politisk udvalg og branding. Er certificeret i bestyrelsesarbejde med fokus på Governance, digitalisering, strategi og bæredygtighed.

Mads har skrevet 6 bøger og udviklet en del psykologiske og holistiske modeller til undervisningsbrug, til forståelse af og i arbejdet med mennesker. Han sidder i radaktionen på Magasinet Psykopress, et magasin med fokus på terapi, menneskelig udvikling og eksistens. Han har netop underskrevet kontrakt på sin 7. udgivelse af bog, og Mads har skrevet mere end 1000 blogs og artikler.

Mads grundlagde et institut sammen med sin partner Inge for 10 år siden, hvor de sammen satte barren højt for en 2-årig coach uddannelse. Sidenhen er der kommet flere uddannelser og kurser til, blandt andet en psykoterapeutuddannelse, en lederuddannelse samt en trivselskoordinator uddannelse.

Institut for Sundhed & Trivsel har Mads stiftet i 2018. Dette har han grundlagt ud fra sin store interesse, og passion for menneskets trivsel 360 grader. Derudfra opstod uddannelsen Trivselskoordinator.

Inge Hülsen

Par- og psykoterapeut.
Trivselskonsulent. Coach
Forfatter.

Inge har arbejdet med mennesker i udvikling/læring i 30 år, dels som underviser og forstander på bl.a. på efterskole for unge med særlig støtte og behov, samt på behandlingssteder.

Hun har sit konsulentvirke, hvor hun tager ud til virksomheder og bidrager med trivselssamtaler blandt medarbejdere.

Sideløbende har Inge også forløb og grupper for kvinder.

Inge skriver på sin blog og har bogudgivelser på vej.

Inge og Mads har med stor succes drevet institut i over 10 år med ledelsesuddannelse, coach og mentor-uddannelse samt psykoterapeutisk uddannelse.

Deres institut har også dannet rammer for kurser og workshops for ledere og organisationer.

De har privat praksis sammen på Frederiksberg, hvor de tilbyder psykoterapi, parterapi og Coaching.

Inge står for meditation og mindfulness, samt deltager i psykologiske og kreative processer samt undervisning på kurser og retræter.

Det er Inge, der tager sig af det administrative og kommunikationen til kursister og studerende på Institut for Sundhed & Trivsel.

Mads og Inge danner både partnerskab i deres virke og er partnere privat, og har 4 sammenbragte voksne børn og 5 børnebørn.

Som bi-erhverv er Inge fotograf og laver portrætter af kvinder og gravide.

 
 

“Vi ønsker alle et meningsfyldt liv med glæde, nærvær og lidenskab.”​

– Inge & Mads