Nærvær

“Mister vi os selv, mister vi alt”.

Nærvær er vores kursus, hvor du kommer i dyb kontakt med dit sande jeg, dine værdier, og ikke mindst får du forståelse for, hvad der er for mønstre der gør at du mister dit nærvær. 

Tag på 4 dage eksklusivt kursus med fordybelse gennem meditation, mindfulness og bevidsthedstræning.

På mange måde, så er kurset ment som et vendepunkt i livet, et farvel til dét som ikke tjener dig og et goddag til hvad du ønsker dig mere af i fremtiden.
Og ikke mindst så får du en større bevidsthed og modet til at tage ansvaret for eget liv og trivsel.

Vi kan ikke løse vores problemer fra samme niveau hvorfra det er skabt.
Det betyder at vi ofte har skabt vores problemer som værende løsning på et tidligere svært problem. 
Derfor vil vi arbejde en lag dybere end fornuften, kontrollen og logikken som har taget plads i førersædet.  
Vi arbejder med hjertets visdom, og der hvor det er den følelsesmæssige og sociale intelligens,
som ubetinget er fri af bekymringer og mindre værd. 
 

Gennem kurset bliver du guidet ind til et dybt nærvær, via praktiske terapeutiske redskaber, undervisning, meditation og bevidsthedstræning.
Du vil således opnå den nødvendige bevidsthed om de mønstre og negative handlinger, der hindrer dig i dit fulde nærvær.

 Vi kommer omkring livet 360 grader. Du får styr på det følelsesmæssige landkort, både på det destruktive og det som fortjener at blive dyrket.

Vi arbejder bl.a. med de 5 intelligenser, bevidsthed niveauer,  livscirkler, og relations kort og parforholdets anatomi, som giver indsigt i de grundkonflikter som de fleste døjer med i parforholdet.   

 Ligeledes arbejder vi med at skabe en større bevidsthed, som giver dig både selvindsigt og en større intuition.

Udgangspunktet er, at det er den enkeltes liv, der vil blive arbejdet med således, at den enkelte kursist vil blive klar på egne værdier, ønsker og behov for et meningsfyldt liv.

Vi arbejder uhøjtideligt og formidler simpelt og forståeligt gennem praktiske øvelser, så det hele bliver til livspraktik for den enkelte.

Vi arbejder med meditation, opstilling, sensitivitets og bevidsthedsøvelser, Essens modellerne, østerlands filosofi og vi bruger naturen og de kræfter som naturen spiller ind med. 

 

Du vil blive præsenteret for arbejdsmodeller og værktøjer som afklarer både dine grænser, behov, dine grundværdier og til at forstå de følelsesmæssige og sociale mekanismer. Der er indlagt tid til ture i naturen, opmærksomhedsøvelser og tid til refleksion.
​Vi tager udgangspunkt i den enkeltes liv og ønsker således, at deltagerne arbejder med det, som har værdi og giver mening for den enkelte.

Undervisere og terapeuter er Mads Vang Christensen og Inge Hülsen, som har ledet kurser og uddannelsesforløb indenfor ledelse, coachuddannelse og psykoterapeut uddannelse gennem mange år.

Nærvær

Hvor: Kurset bliver holdt på Sjælland
Pris 9.900 inkl. kost og logi
Fra onsdag kl. 16.00 til søndag kl. 13.00
Dato: 25/8 – 29/8 2021
Tilmelding: til Mads på 26841084