Ind i nærværet Refuge in Andalusia

Genfind livet, mening, nærværet og kærligheden

Connect to your deep presence and be inspired for a life of meaning

7 dages eksklusivt refugium hvor vi arbejder med nærvær, mening og livsenergier. Formålet er at få sluppet fortidens begrænsninger og stress, og ikke mindst Coronas forfrysninger. Og få genskabt et meningsfyldt liv med værdi og nærvær.

“Tag med til sydlige Spanien, på den skønneste finca i bjergene, lige midt i den rå og autentiske vilde natur, “.

Mere end nogensinde har vi brug for at få reflekteret over livet, for vi kommer aldrig helt tilbage til det liv, vi havde før pandemien, og livet der´ var måske heller ikke bæredygtigt, det manglede måske både mening og lidenskab.

Tiden er inde til at sætte dagsordenen for det liv, vi ønsker, både i arbejde og i kærlighed.

Reconnect the lost Connection

Temaet for dette refugium er Nærvær!

Vi arbejder på at fjerne det, som hindrer det dybe nærvær! Det kræver nemlig nærvær for at leve et liv med mening, lidenskab og dybe relationer. Det er i dette nærvær vi bliver klarsynet på hvad, det er for et liv, der venter på os. Det er i dette nærvær, i denne autentiske natur, vi kan komme i kontakt med vores dybereliggende savn til det liv, vi er skabt til at udfolde. Det handler om at turde drømme, turde at være visionær for et virksomt liv 360º. Og i dette ser vi på hvordan livets 4 hjørner, kan hænge sammen

“The point of Gravity”

Et af de temaer vi arbejder med, er at finde vores “Point of Gravity”, som betyder, at vi er bærdygtige i os selv, som er vores egen væren i verden. Modsat det præstationsræs som har medført, at vi er blevet fremmed for os selv og hinanden. Det er først, når vi slipper vores gøren og præstationsræs og derned også vores afhængighed til tempoets kemi rus, at vi begynder, at kunne være enestående. At stå ene. At vælge hvilket liv, vi ønsker at leve.

“At tage friheden på sig”

Hvis vi ønsker at være herre i eget liv, så er vi nødt til “at tage friheden på os”. Vi er grundlæggende frie til at sætte rammerne op for os selv og de sociale sammenhænge, vi indgår i. Det er denne frihed, de fleste ikke kender, eller ikke tør tage på sig.

Livet 360º – At finde det bærende i os

Bag vores frygt ligger vores værdier, det´ vi ønsker af et nærværende og virksomt liv. Når først vi har fat i det, er det nemmere at gå efter vores dybereliggende ønsker for et liv i nærvær. 

“Værendygtighed”

Først når vi bliver, den vi er, er det muligt at vælge det liv, vi ønsker. Vi taler om “Værendygtighed” som betyder, at vi kan sevregulere os, så vi kan svinge tilbage til en dybere ro i os selv. At have travlt uden at miste os selv. Det kræver dog, at vi er beskæftiget med det, som giver os mening.

Stress = For lang tids kompromis

Vi lever i en svær tid. De fleste mennesker ønsker både at bidrage og være beskæftigede med det, som giver mening, skabe værdier og ikke mindst at have en bæredygtighed. Så tiden med stress og meningsløse kompromiser er på mange måder en af fortidens overlevelsesstrategier, som må lade livet, for at skabe mere end kun overlevelse.

Individuelt- & bevidstheds arbejde

På kurset får du skabt forbindelse til dit sande selv, og får skabt mod og retning for et virksomt og nærværende liv.

Der vil være tid og plads til personligt arbejde, med ønsker for dit liv. Det kunne være iværksætteri, forretningsudvikling, det at fjerne blokeringer for et nærværende liv, eller blive klogere på parforholdets anatomi, eller det at skabe nye sunde spor i livet.

Mest af alt så ryster vi fortidens stress og smerter af os, til ære for en ny fremtid med passion og lidenskab

Metoder og program

Arbejdsmodeller og værktøjer vil alle give selvindsigt, og bevidsthed, og ikke mindst forståelse af sig selv, og det relationelle, parforholdet, og kommunikationen. Vi arbejder med mønstre og ikke mindst ændring af mønstre, samt det at gå fra overlevelse til trivsel. Der vil blive coachet, og der vil være arbejdsmodeller for at skabe de forandringer, som deltagerne ønsker at arbejde med. Alt arbejde vil gå mod at blive autentisk og nærværende, og derved opnår det mod og selvværd, det kræver at kunne stå enestående, og træffe de vigtige valg i livet. Og ikke mindst at blive bevidst om hvordan, det gode liv indrettes.

Vi arbejder med gruppen i plenum, og også med den enkelte.

Øvelser/opgaver sker enkeltvis, parvis, og i minder grupper.

 • Walk and Talk.
 • Individuelt arbejde.
 • Reflektionstid.
 • Silence sitting.
 • Meditation.

Morgen svøm el. gåtur i den vidunderlige natur

 • Morgenmad kl. 9.00
 • kl. 10.00 Undervisning og personligt arbejde
 • Formiddagspause
 • Undervisning og personligt arbejde
 • kl. 14.00 Frokost
 • Siesta til 16.00
 • Undervisning og personligt arbejde

Naturen inddrages

 • kl. 20.00 Middag
 • Let aftensprogram/social hygge

Ned i tempo og ind i essens, for at sætte den rette kurs for et fremtidigt nærværende liv.

Vores retræte bliver afholdt på en typisk andalusisk landejendom med 6 lejligheder, og det meste af grunden er vild natur. Fincaen ligger i et skønt bjergområde, ca. 600 meter oppe ved bjerget La Maroma.  Det er i disse bjerge, at vi stiller ind på en dybere og mere kontaktfuld væren i naturen.  Det er som at træde tilbage til en tid før den moderne verden, og samtidig er der noget evigt over dette sted.     

Eksklusivt all inklusiv

 • 7 dages program med undervisning
 • Individuel sparring + coaching
 • Fuld forplejning
 • Morgenbuffet
 • Formiddagsfrugt og snacks
 • Frokost – friske anretninger
 • Eftermiddags frugt og snacks
 • Middag – tilberedt med lokale råvarer
 • Juice, vand, vin og kaffe/the

På kurset nyder vi godt af vores gourmet kok, som vil forkæle os med skønne retter.
Der vil være mad for enhver smag og det er muligt at have særlige ønsker.
Der vil være et overflødighedshorn af friske grøntsager og frugt.

Hvornår

Nye datoer på vej

Pris og praktik

Prisen, der er inkluderende alt ovenstående, lyder på 14.000 kr.

Tag en ven eller veninde med og får rabat på 1.000 kr. hver.

Du skal selv købe og betale for din flybillet og transporten til Fincaen.

Vi er meget gerne behjælpelige med dette og vil gerne bistå koordinering af samkørsel for dem,
som ønsker at leje bil.

Vi har gode erfaringer med Helle Hollis biludlejning https://www.hellehollis.com/dk og er man flere om en bil, så er prisen ca. 500/700 kr.

Fly tur/retur er forventeligt til en pris på ca. 1.200-2.000 kr. hos Norwegian

Tilskud til retræteopholdet

Er du sygemeldt er det muligt at søge tilskud på 4.000 kr. til opholdet.

Foreningen til støtte af erhvervsaktive sygdomsramte borgere, har til formål at yde tilskud til erhvervsaktive sygdomsramte borgere, der ønsker at tage på rekreationsophold i forbindelse med afslutningen af et sygdomsforløb. Du kan læse mere om tilskud og ansøgning på dette link.
http://www.sygdomsramte-borgere.dk/